19/06/2016

THE FLOATING PIERS

THE FLOATING PIERSSTELVIORIVA AQUARAMA

Aston Martin Brussels heeft het genoegen U uit te nodigen om deel te nemen aan een evenement waarvan de sleutelwoorden bepaald worden als volgt :

 

Kunst – mythe – volle maan – de langste dag – lopen op het water – nautisme – rallye – gastronomie – romantiek

 

Zaventem,     21 maart 2016    – begin van de lente –

 

Het evangelie leert ons dat Christus ongeveer tweeduizend jaar geleden op het water liep op het meer van Galilei.  De wereldberoemde kunstenaar Christo zal ons dezelfde ervaring aanbieden op de wateren van het meer van Iseo, een parel gelegen in het noorden van Italië.

 

Ons avontuur begint bij valavond op zondag negentien juni aanstaande waar wij U verwelkomen aan de voet van de fameuze Stelvio pas in het hotel “Vierjahreszeiten”.

Maandagmorgen twintig juni begint de armada van Aston Martins de klim van zowel de Stelvio als de Gavia pas om, na een culinaire stop in de “Osteria all Pietra Rossa,” het idylische “Lago d’Iseo “ te ontdekken.

We verblijven in een romantisch hotel dat onze vorsten, te weten Koning Albert II en Koningin Paola, reeds herhaalde malen heeft mogen verwelkomen.

 

De Chef zal ons bij volle maan een gastronomisch diner voorschotelen terwijl wij kunnen genieten van een uitzonderlijk uitzicht op het kunstwerk, gecreëerd door Christo.

 

Op eenentwintig juni, de langste dag van het jaar, worden wij verwacht op de Riva-werf, de schepper van de mythische boten.  De legendarische Aquaramas brengen ons over het water naar het meesterwerk van Christo.

Na onze wandeling op het meer, een lunch in het  “Castello d’Olfredi” en een bezoek per boot  aan het lago  en zijn pittoreske dorpjes, worden wij uitgenodigd door de Riva-directie voor een diner op de werf zelf.

 

Ons avontuur eindigt op woensdag tweeëntwintig juni na het ontbijt in de Relais Mirabella.

 

The New York Times : “ The event of the year and the place to be in 2016 “

 

www.vierjahreszeiten.it

www.osteriapietrarossa.it

www.relaismirabella.it

www.riva-yacht.com

http://christojeanneclaude.net

www.vivacaviva.com