29/08/2016

ASTON MARTIN BRUSSELS ET HORSES FIGHT CANCER

Passie is zonder twijfel een van de mooiste dingen in een mensenleven. Passie is wat mensen drijft, zij maakt dromen waar en brengt vreugde, voldoening en succes. U weet wat wij bedoelen, want uw Aston Martin  vertegenwoordigt passie voor auto’s op een schitterende manier!

Op die passie willen wij inspelen met een uniek evenement dat uw wagen op een warme en valoriserende manier in beeld brengt. Horses Fight Cancer, want zo heet ons initiatief, brengt op een positieve en verantwoorde manier autoliefhebbers, exclusieve auto’s en automobielmerken samen om hun passie door deze schitterende producten te beleven.

Maar er is meer: met Horses Fight Cancer combineren wij twee van de mooiste passies die er zijn: passie voor de paardensport en passie voor exclusieve, bijzondere auto’s.

Horses Fight Cancer brengt deze passies – en vooral de vele mensen die deze passie delen – samen voor een uniek evenement in Oostende. Op maandag 29 augustus 2016 bezorgen wij al wie van paardensport of sportieve auto’s houdt een schitterende dag die volledig in het teken staat van deze passies. De flyer die u bij dit schrijven vindt, geeft u alvast wat meer informatie. En op www.horsesfightcancer.be ontdekt u het volledige programma voor deelnemers, invoerders en sponsors.

Wij zouden het bijzonder fijn vinden om uw deelname met Uw Aston Martin mogen verbinden aan Horses Fight Cancer!

Nog dit: elke passie heeft iets onbaatzuchtigs. Gedrevenheid en passie helpen om moeilijkheden of zware tegenslagen te doorstaan. Maar passie helpt ook om oplossingen en antwoorden te vinden. Om die reden zetten wij deze dag in het teken van de strijd tegen kanker. Horses Fight Cancer schenkt de integrale winst van deze dag aan de Stichting Tegen Kanker. Zodat wij het onderzoek naar kankergenezing, kankerpreventie én de begeleiding van wie tegen deze vreselijke ziekte vecht, vooruit helpen.HORSES FIGHT CANCER NEDERLANDS