Dealer and contact

Official Belgian Dealer in Brussels

aston-martin-service-centerGeschiedenis

In september 2004 wordt de nieuwe gloednieuwe “state of the art” show-room van de pas opgerichte NV Aston Martin Brussels geopend.

Al na korte tijd ontwikkelt de nieuwe vennootschap een eigen stijl in het “high luxury car segment”.  De filosofie van Aston Martin Brussels bestaat erin om de trotse Aston bezitter meer te bieden dan juist het bezit van een schitterende auto. De eigenaars worden uitgenodigd op track days waar professionele instructeurs en zelfs gereputeerde beroepspiloten hen aanleren hoe op een veilige manier van alle dynamische kwaliteiten van hun exclusieve wagens kan genoten worden.

De Aston Martin Brussels klanten worden tevens reizen aangeboden naar bijzondere plaatsen en evenementen in heel Europa waarbij contacten gelegd woden met mensen die dezelfde intresses delen. Deze filosofie werd naar waarde geschat door Aston Martin Lagonda Ltd en in 2006 werd aan Aston Martin Brussels de European Sales Award toegekend tijdens de World Dealer Meeting in New-York.

Aangezien Aston Martin ontstond in het racegebeuren ( de befaamde “hill climb races” in het begin van vorige eeuw ), mag Aston Martin Brussels niet ontbreken op het circuit.  Een Aston Martin DBRS9, getooid in de kleuren van Aston Martin Brussels neemt deel aan het Belcar Endurance kampioenschap en behaalde in 2009 een vierde plaats in zijn klasse tijdens de befaamde 24 uren van Spa Francorchamps.
Het seizoen 2013 was een schitterend hoogtepunt voor het team Aston Martin Brussels by GPR. Na een vijf op vijf in het Belgisch kampioenschap en drie overwinningen op Europees vlak, finishte het Belgische team wereldwijd tweede algemeen en als eerste GT3 team in de Aston Martin Global Ranking. Dit is een interne competitie waarbij wereldwijd teams en rijders, die uiteraard met een Aston aan de slag gaan, in een klassering worden opgenomen. Zowel kwalificatieresultaten, als snelste ronden en uiteraard races komen in aanmerking.
In 2014 volgde de kers op de kaart : Aston Martin Brussels wordt Belgisch Kampioen.

Het jaar 2010 wast een belangrijk jaar voor Aston Martin Brussels.  In het complex “Karenberg”, gelegen op 500 meter van de actuele show-room werd een splinternieuw “service department” geopend.